2018./2019.m.g.

Vienu soli pirms

Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 

Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolā šī gada 8. maijā norisinājās topošo absolventu koncerts “Vienu soli pirms”. Jau kļuvis par tradīciju, ir izskanējis viens no semestra noslēguma pasākumiem - izlaiduma kursa audzēkņi aicināja savus klausītājus un skatītājus, kā arī atbalstītājus uz koncertu, lai parādītu pedagogu un pašu četru gadu laikā ieguldīto darbu, spēku un iegūto profesionalitāti.

Koncertā uzstājās audzēkņi no dažādām mūzikas nodaļām – topošie pianisti, vokālisti, diriģenti, pūtēji, stīdzinieki, parādot savu mūzikā ieguldīto darbu Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolā. Audzēkņiem vienmēr ir svarīgi redzēt un dzirdēt atbalstu no saviem pedagogiem, klausītājiem un skatītājiem, īpaši pabeidzot vienu no daudziem etapiem un uzsākot jaunu ceļu savā profesionālajā karjerā. Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolu 2019. gadā absolvē dažādu mūzikas specialitāšu audzēkņi, kuriem ir savs redzējums nākotnē, daudzi no viņiem apsver iespēju kādreiz arī atgriezties, lai piepildītu mūzikas skolu ar jaunām zināšanām, idejām un enerģiju, tādējādi veicinot mūzikas izglītības attīstību un mūzikas vērtību saglabāšanos.

Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskola novēl saviem audzēkņiem laimīgu ceļu radošajos meklējumos, augsti novērtē vidusskolas audzēkņu un pedagogu kopdarbu un cer uz jauniem, spilgtiem audzēkņu panākumiem arī turpmāk. Lai skan!

©2024 LMIIA

Search