2018./2019.m.g.

Gulbenes Mūzikas skola ceļā uz 60 gadu jubileju!

Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 

Šogad mūsu skolai aprit 60 gadi un kā dāvanu mums pašiem, klausītājiem un mūsu skolai esam sarūpējuši koncertciklu ceļā uz Lielo jubileju. Janvārī izskanēja divi koncerti, kurus sarūpēja IP Pūšaminstrumentu un Sitaminstrumentu spēles audzēkņi un skolotāji, kā arī IP Taustiņinstrumentu spēles audzēkņi, skolotāji un absolventi. Koncerti ļāvu mums pakavēties pagātnē, skolas vēstures lappusēs, ieklausīties tagadnē un dzirdēt kā mūsu topoši, jaunie un jau nobriedušie mākslinieki muzicē, un ieskatīties nākotnē priecājoties par to, kā mūsu skolas absolventi kļūst par koncertmāksliniekiem.

Februāra mēnesī koncertcikls turpinās ar muzikālu pēcpusdienu “Manai skolai – 60”, kuru sarūpējuši būs teorētisko priekšmetu pedagogi kopā ar audzēkņiem un Vispārējo klavieru svētku koncertu.

Skola mums ir ne tikai ēka, kurā satiekamies, tas ir mūsu ceļš uz izaugsmi. Skolotāji katram bērnam palīdz atvērt mūzikas apvāršņus un noticēt saviem spēkiem. Lai mums visiem kopā izdodas saglabāt garīgās vērtības un degsmi strādāt un augt!

Tiekamies mūsu skolas jubilejas noslēguma koncertā 27.aprīlī!

Informāciju sagatavoja:
Gulbenes Mūzikas skolas direktore Ilona Matīsa

©2024 LMIIA

Search