2018./2019.m.g.

Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas mazās 5 gadu jubilejas svētki!

Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 

 

Ar tautas dziesmām un jestru mūzikas pedagogu folkgrupas skanējumu tika ieskandināts Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas svētku pasākums “Es nesu Latviju sevī” pirmajā adventes svētdienā Tīnūžu Tautas namā.

Koncertā skanēja kolektīvās muzicēšanas vienības, atskaņojot sev un publikai patīkamus skaņdarbus duetos, trio, kvartetos, jaukto ansambļu sastāvos, kamersastāvos, un protams, Ikšķiles pūtēju orķestra “Ikšķile” atskaņojumā. Koncertā piedalījās 106 dalībnieki, kuru uzstāšanos pavadīja mūsu atbalstošās un brīnišķīgās publikas aplausi.

Koncerta laikā tika sumināti mākslas nodaļas audzēkņi - Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas 2.mākslas konkursa “Es nesu Latviju sevī” laureāti – Jūlija Broka, Ralfs Ozols, Malte Ausma Šute, Patriks Meidrops, Laima Klauze, Justīne Atvare, Dārta Janevica. Finālistu darbu izstāde tika atklāta ar šo brīnišķīgo pasākumu Tīnūžu Tautas namā, un ir apskatāma līdz 2019.gada 4.janvārim.

Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas darbība kopš pirmās pastāvēšanas dienas ir bijusi radošiem un nozīmīgiem pasākumiem bagāta. Ikšķiles vārds un skolas gods ir izskanējis 102 koncertos, 58 izstādēs, 56 Latvijas konkursos, 33 Starptautiskajos konkursos, ir iegūtas 137 godalgas Latvijas un starptautiskajos konkursos.

Liels un neizmērojams paldies mūsu skolas audzēkņiem par darbu, sadarbību, uzcītību, paldies vecākiem par uzticēšanos un atbalstu. Paldies visiem skolas kolēģiem par nesavtīgu darba ieguldījumu: Natālijai Čuriļinai, Ausmai Pamatai, Kristapam Poikānam, Aivaram Kronītim, Inetai Daukstei, Dagmārai Kalniņai, Lailai Balodei, Elgai Grīnvaldei, Varim Lamsteram, Ritai Ļegčiļinai- Brokai, Aleksandram Zobenam, Artai Asarei, Irēnai Šponbergai, Anetei Krastiņai, Lindai Ivanovai, Mairai Līdumai, Ksenijai Pospelovai, Elgai Volodko, Zandai Grīnbergai- Grundulei, Rimmai Pudānei, Ivetai Sproģei, Zanei Tālumai, Lindai Lovniecei, Anitai Riekstai, Emīlam Avotiņam, Normundam Krastiņam. Paldies daudzajiem skolas mecenātiem, kas snieguši atbalstu ar skolai vajadzīgām lietām, instrumentiem, labiem darbiem!

Paldies Ikšķiles novada pašvaldībai par skolas dibināšanu, sadarbību un atbalstu!

Lai mums izdodas kopā vēl daudz izdarīt labo darbu!

Informāciju sagatavoja:
Skolas direktore Valda Jermanova

©2024 LMIIA

Search