2018./2019.m.g.

Koncerts kā mācību stunda Dubultu koncertzālē

Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 

Jau no aizvadītā gada septembra jaunā Dubultu koncertzāle Jūrmalas Mūzikas vidusskolas telpās priecē skolas audzēkņus, pedagogus un koncertu apmeklētājus ar lielisku akustiku, ko ir novērtējuši arī viesmākslinieki. Šo mēnešu laikā notikuši daudz un dažādi koncerti – gan skolas audzēkņu izpildījumā, gan viesmākslinieku sniegumā. Jūrmalas Mūzikas vidusskolā ar koncertiem priecē arī skolas absolventi, kuri ir gan Latvijā, gan pasaulē atzīti mākslinieki.

Audzēkņiem, ceļā uz kvalitatīvu mūzikas izglītību, nepieciešams ne tikai apmeklēt mūzikas skolā obligātās nodarbības, bet arī dažādus koncertus, kas rada priekšstatu par mūziķu profesiju un skatuves kultūru, kā arī iezīmē kvalitātes līmeni, kas audzēkņiem ir jāsasniedz. Ņemot vērā situācijas, kad dažādu resursu trūkumu dēļ, bērni nevar apmeklēt koncertus, Jūrmalas Mūzikas vidusskola īsteno aktīvu karjeras izglītības plānu, kura ietvaros Dubultu koncertzālē notiek dažādi pasākumi.

Īpaši aktīvs izvērsies marta mēnesis, kad Dubultu koncertzālē izskanēja pieci koncerti. Savukārt 2. aprīlī aicinām uz Nordclassic kamerorķestra koncertu Bahs Baltijā.

Ar nepacietību gaidām jūliju, kad Dubultu koncertzālē ieradīsies Latvijas simtgades jauniešu orķestra mūziķi no visas Latvijas, lai gatavotos Jūrmalas festivāla Atklāšanas koncertam Dzimuši Latvijā.

Informāciju sagatavoja:
Barbara Petkēviča, Jūrmalas Mūzikas vidusskolas direktores vietniece projektu realizācijas jomā

©2024 LMIIA

Search