2017./2018.m.g.

Jūrmalas Mūzikas vidusskola projektā "Mūzikas Tilts"

Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 

Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansētā iedzīvotāju iniciatīvas sabiedrības integrācijas projekta „Mūzikas Tilts“ ietvaros notikuši vairāki Jūrmalas mūzikas vidusskolas audzēkņu koncerti. Šoreiz, radot prieku citiem, gūstam prieku un gandarījumu arī paši – šis projekts savā nosaukumā nes tā pamatideju - caur mūziku radīt tiltu no sirds uz sirdi mūsu apkaimju ļaudīm jo vietas...

Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansētā iedzīvotāju iniciatīvas sabiedrības integrācijas projekta „Mūzikas Tilts“ ietvaros notikuši vairāki Jūrmalas mūzikas vidusskolas audzēkņu koncerti.

Šoreiz, radot prieku citiem, gūstam prieku un gandarījumu arī paši – šis projekts savā nosaukumā nes tā pamatideju - caur mūziku radīt tiltu no sirds uz sirdi mūsu apkaimju ļaudīm jo vietas, kurp JMVS audzēkņi devās muzicēt nebija koncertzāles vai kādas citas tradicionālas kultūras pasākumu norises vietas, nedz arī festivāli vai konkursi.

Pavasarī projekta „Mūzikas Tilts” ietvaros bijām ciemos gan pie dienas aprūpes centra bērniem ar funkcionāliem traucējumiem Kauguros, gan Vaivaru pamatskolā, gan arī veco ļaužu pansionātā – sociālo pakalpojumu centrā Jaundubultos.

Šoruden, oktobrī, muzicējām Dienas Centrā romu tautības iedzīvotājiem Slokā un Jūrmalas pilsētas pašvaldības iestādē „Sprīdītis“. Atsaucība no Jūrmalas Mūzikas vidusskolas pedagogu un audzēkņu puses bija liela, un tikko notikušajos oktobra koncertos muzicēja akordeona, flautas, trompetes, eifonija, mežraga, kokles, kora, čella, vijoles, ģitāras un sitaminstrumentu klašu audzēkņi. Koncertu klausītājiem bija iespēja redzēt šos dažādos instrumentus un dzirdēt to daudzveidīgo skanējumu, klausīties mūziku dažāda vecuma bērnu izpildījumā.

Projekta “Mūzikas Tilts” noslēgumā 9. decembrī Dzintaru koncertzālē notiks JMVS audzēkņu koncerts kopā ar pazīstamiem mūziķiem, kādreizējiem Jūrmalas Mūzikas vidusskolas absolventiem - vijolnieku Raimondu Ozolu un dziedātāju Eviju Martinsoni. Šo koncertu klausīties aicināsim arī visu iepriekš apciemoto Jūrmalas iestāžu audzēkņus un klientus, tādējādi noslēdzot projekta muzikālo saskarsmes tiltu. Esam priecīgi par šo iespēju – dalīties ar mūzikas bagāto pasauli un ceram ar to sagādāt prieku arī citiem!

Informāciju sagatavoja:
Jūrmalas Mūzikas vidusskolas administrācija

 

©2024 LMIIA

Search