2017./2018.m.g.

Koncerts „Ceļš mūzikā”

Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 

7. februārī Gulbenes Mūzikas skolas audzēkņi un pedagogi gaidīja viesus un mūzikas draugus no Gaujienas mūzikas un mākslas skolas, lai kopā varētu muzicēt un iepriecināt klausītājus. Koncerta nosaukums "Ceļš mūzikā" ļāva mums izvērtēt, kāds ir mūsu katra individuālais ceļš mūzikā un reizē saskatīt, ka šo ceļu neejam vieni, ka esam līdzīgi savos panākumos un grūtībās, ikdienā un mācību darbā.

15 Gaujienas mūzikas un mākslas skolas audzēkņi un viņu trīs pedagogi priecēja mūs gan ar solo numuriem, gan ar ansambļa un kora priekšnesumiem, atraktīvi, brīvi un sirsnīgi muzicējot. Savukārt Gulbenes Mūzikas skolas 12 audzēkņi un pedagogi sniedza muzikālus priekšnesumus, parādot skolas solo instrumentu dažādību. Savas muzikālās prasmes rādīja gan vecāko klašu audzēkņi, gan paši mazākie, kuru skatuves pieredze pavisam neliela.

Kopā muzicēšana, sadraudzība un jauna pieredze ir tā bagātība, ko ieguvām šajā vakarā! Atļaušos cerēt, ka mūsu muzikālā draudzība turpinās sniegt prieku gan pašiem, gan mūsu klausītājiem!

Informāciju sagatavoja:
Ilona Matīsa, Gulbenes mūzikas skolas direktore

©2024 LMIIA

Search